Over het domein

De vakantiewoningen zijn gelegen in het domein ‘Noordzeepark: Zeepolder’.
Op het domein is er een receptie, zwembad, taverne, tennisplein en speelplein aanwezig.

Over de omgeving

De elegante badplaats De Haan staat bekend om haar schoonheid en authenticiteit. Hoogbouw krijgt er dan ook geen enkele kans. Het pittoreske, beschermde dorpsgezicht reflecteert nog steeds dezelfde grandeur van weleer en de vele stemmige villa’s in het frisse groen langs de kronkelende laantjes ademen het hele jaar door een zalige vakantie-bestemming uit.

Tal van verfijnde restaurants nodigen uit tot exquis genieten van alle lekkers uit de zee. Op het langgerekte fijne zandstrand zonder golfbrekers en de stemmige zeedijk is het heerlijk toeven. Dankzij de vlotte tramverbinding bereik je bovendien in een mum van tijd tal van uiteenlopende bestemmingen.

In De Haan valt altijd iets te beleven. Muziek, folklore en theater vertolken beurtelings de hoofdrol tijdens het Internationaal Straattheaterfestival ‘Boulevard’, het schitterende Belle Epoque-feest ‘Trammelant’, de talrijke concerten en de populaire Reuzenfeesten. Ga ook eens proeven van de garnaalfeesten, maak kennis met de Vosseslag-feesten en laat je verleiden door de antieke motorrally ‘Oude Klepper Parade’.

Temidden het unieke landschap van de zeepolders bevinden zich de charmante plaatsjes Haerendijke en Vosseslag met hun grazende koeien en jagende schaapjeswolken aan de groene einders. Het is er zonder meer zalig kamperen. De ongerepte duinengordel reikt kilometersver en is ideaal voor onvergetelijke fiets- en wandeltochten. Sla zeker eens een balletje op het grote golfterrein van De Haan met zijn internationale reputatie en 18 holes. Hengelaars vinden in de Vosseslag werkelijk het neusje van de zalm.

In het rustige, landelijke Vlissegem en Klemskerke lijkt het alsof de tijd is blijven stilstaan. Het leven in deze schilderachtige dorpjes kabbelt nog steeds voort op het ritme van weleer. Breng zeker een bezoekje aan de gerestaureerde kerken en laat je verleiden door de zinnen-strelende charme van het beschermde dorpsgezicht in Vlissegem. Langs de vele wandel-paadjes en fietsroutes wachten bovendien prachtige natuurplekjes om ontdekt te worden. Zin om een duik te nemen in het rijke verleden van de streek? Brugge, Damme en Zeeland nodigen u alvast uit.

Op zoek naar een portie actie? Geen probleem, want aan bekoorlijke sportactiviteiten en -faciliteiten geen gebrek. Uiteraard valt er op en rond het water van alles te beleven zoals zwemmen, surfen, vissen en zeilen. En valt het weer een keertje tegen dan wachten twee overdekte zwembaden en een subtropisch zwemparadijs. Niet zo dol op nattigheid? Dan zullen paardrijden, fietsen, wandelen, joggen, golf, minigolf, tennis, squash en voetbal en u beslist weten te bekoren. En dat is pas het begin, want stilzitten is er nu eenmaal niet bij.